30 Mayıs 2012 Çarşamba

Görüşürüz Sidney!

  Ünlü İngiliz güzel Rosie HUNTINGTON Avustralya sidney hava limanından ayrılırken objektiflere poz verdi ve bu sırada attığı twit'de Sidney'in çok çarpıcı bi kent olduğunu ve orada bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Rosie'nin tercih ettiği beyaz salaş t-shirt ve üzerine giydiği siyah blazer ceket'in oldukça zarif gözüktüğünü söylemem gerek. Bu şıklığını boynuna taktığı gümüş kolye ve yüzüne gerçekten çok yakışan ve tam bir klasik olan siyah camlı güneş gözlükleriyle tamamlıyor. Yine her zamanki gibi sade ve zarif. Net :)

29 Mayıs 2012 Salı

Kate Moss içkili mi yorgun mu?

24 mayıs gecesi, Londra'da bir meksika restoranından çıkarken görüntülenmiş Kate Moss. Benim düşüncem içkiyi biraz fazla kaçırmış. Günlük bir kıyafet tercih etmiş. Güzel de yapmış. Sokak modası 'budur' dedirtmiş. Ayrıca kotu ve ayakkabısı birbirini çok iyi tamamlamamış mı?

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Moda Günlüğü 1


Merhaba sevgili modaseverler! Bugünlerde moda dünyasında değişen bir olaya değinmek istiyorum. Yukarıda da gördüğümüz gibi artık dekolte yerine daha çok "high neck" diye tabir edilen askılı modeller rağbet görüyor. Mütevazı modeller seksi olanlara nazaran daha fazla ön plana çıkıyor (şu ana kadar). Bu modeli trend haline getiren isimlerinde başında Kate Bosworth, Diane Kruger, ve Rihanna'yı gösterebiliriz. Zarif bir trend olarak tanımlamamız yanlış olmaz sanırım.

Sizlerde tabii ki bu akıma ortak olmak isteyebilirsiniz. Nerde giyebileceğiniz konusunda size biraz yardımcı olayım ;)

  • Kokteyl'de
  • Yaz Düğünlerinde
  • Ve son olarak işyerlerinde bir blazer'ın altına giyebilirsiniz.
Bu sezon gardırobunuzu biraz bu elbiselerle doldurun derim. Malum yaz demek düğün demek bizim ülkemizde :). Ve tabii ki askılı modellerin çok resmi ve dekolteli elbiseler olduğunu düşünebilirsiniz, benim gibi. Uygun bi ceket uyarlayarak ya da sade renkler tercih edebilirsiniz. ( http://kisaurl.com/?I7J , http://kisaurl.com/?I7L). Son tavsiyem eğer bu akıma uyacaksanız, kendinizi aksesuar konusunda dizginleyin ;)

Esen kalın! İlk birlikteliğimizdi bu, ve devamı gelecek. Bizi takip edin :)

Başlıyoruz !

İsmimizden anlaşılacağı gibi Ünlülerin stillerini sizler için inceleyeceğiz. Ve 28 Mayıs 2012 akşamı başladık bu işe!